Tuesday, June 1, 2010

AKU KEMBALI~ :P

sudah lama tak update my blog ni.. huhu.. bersawang sudah.. sekarang nak membersihkan segala sawang-sawang yang ada.. hehe

pergi ke mana aja daku selama berminggu2 ini?
nak kata busy tak jugak..
just stay kat kampung je.. sambil berfacebook, main game, tengok TV, chating dengan member2.. tapi ku bole lupa tentang hobi ku yang satu ini.. hoho

actually, tak adala lupa pun, just tak tau nak berceloteh tentang apa.. ada jer cerita yang nak dikongsikan. tapi tak ada mood nak menulis and menaip di sini.. haha.. ini semua badi daripada writing on my thesis punya report.. after submited pada 21 may yg lepas, ku dah malas nak taip apa2.. nak rehat je kerja.. haha.. and now, i want to kembali kepada hobi ku yang 1 ni.. update blog and berjalan-jalan singgah di blog kawan-kawan sekalian.. check it out~ :D

2 comments:

+akufobia+ said...

mulakan kembali.yaa.

SeE-DaH said...

fobia> hehe.. ku akan maintainkan.. hoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers