Tuesday, June 1, 2010

BERDEBAR-DEBAR MENANTI RESULT

dengar kata UiTm punya result akan kuar 10 jun 2010 ini..
just 8 days left..

perasaan?
ofcourse berdebar2..
terketar2..
x senang duduk..
ku rasa gelisah..

why?
sebab ini adalah result yang terakhir yang akan ku dapat selama 6 semester ku belajar di UiTM Perlis..
5 sem before ni, perasaan gemuruh ini tidak ku rasa sangat..

result yang terakhir ini lah yang akan menentukan segala-galanya..

konvo kah ak pada bulan 10 ini?
dengan result inilah akan terjawab segala persoalan..

dekan (1st class upper) of course tak..
apa yang ku inginkan adalah..
ku dapat maintainkan result ku tuk second class upper..

semoganya segalanya berjalan dengan lancar..
hanya padaMU ku berserah..

7 comments:

Roronoa Zoro said...

10 jun? xlama lagi lah.. huhu.. xsabar nak tahu result nie..

opss.. bukan result aku.. tapi "kawan wanita".. haha.. :D

+akufobia+ said...

semoga terbaik untuk semua.ameen.

jane said...

insyaAllah aku doakan kau dpt result power;)

adeq laki aku pon sama neh tgh teruja
keh3x

SeE-DaH said...

zoro> 10 jun kira pling awal laa.. myb esok or lusa lepas tu bru bole check.. hahaha.. "kwn wanita" ker? ahakz~

FObia> Ameen

Jane> Thanks.. huhu.. mmg teruja la nak2 plak last sem punya.. hoho

fiq said...

lor..dun wory k..
hope lulus r..okeyh?
hehehe..

SeE-DaH said...

fiq> huhu.. hopfully.. nwat thanks.. :)

cik nUnU said...

gudluck..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers