Tuesday, January 26, 2010

Gua Tempurung


jom pergi gua tempurung.. :)

after merangkak dalam gua.. then, mandi manda dalam gua tu.. hehe first time mandi air dalam gua.. huhu



kena gelongsor.. best2.. agak bahaya sikit la.. huhu

almost 1000 thousand anak tangga we'd stepped


kena masuk dalam hole ni.. huhu

salah satu tempat yang menarik yang boleh dikunjungi oleh kalian..
best jugak la..
jom jom

kat gua tempurung ni ada macam-macam bentuk natural made..
ada rupa perempuan mengandung,
ada rupa monyet tgah drive pon ada.. huhu
naga tgah diving pon ada.. hehe
rupa suami cium ubun-ubun isteri..
rupa binatang sangatla banyak..
kucing..
naga..
dolphin..
dll (rasa macam pergi zoo pulak) ^_^

tapi x dapat nak snap sebab dalam gua tu gelap and the pictures x berapa nak clear since jarak dia sangatla jauh.. we'd just can see them with the spotlight yang di bawa oleh tour guide..
huhu.. rugi2..
dan pemandangan dalam gua tu sangat la cantik.
kena naik lebih kurang 1000 anak tangga before kena crawl dalam air.. meniarap pon kena jugak.. huhu.. lastly the end point kami mandi manda.. hehe
the best experience is time kena gelongsor tu.. tapi kena ada someone kat bawah untuk standby n tahan kami dari jatuh. luckly im not the person yang terjatuh.. hehe
orang tu just hold my kaki je.. then boleh turun sendiri.. huhu.. best2.. rasa macam budak2 balik pon ada.. lalalala

2 comments:

+akufobia+ said...

subhanallah.lalala.tak pernah rasa lagi masuk guaa.aa.

SeE-DaH said...

fobia> u should try laa.. benda2 natural made sgat byk.. very unik.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers