Tuesday, December 29, 2009

HARD to LET you GO..

from left: sarah, miss nurul, me

Miss Nurul Akmar..
terima kasih di atas segala tunjuk ajar ke atas kami semua..
really hard to let you go..
will be miss u so much~!! :(
colloid and surface chemistry...
subjek yg agak susah..
bosan giler..
tapi sejak miss nurul muncul..
dia tanamkan minat kami semua tuk subjek ni..
dia ajar kami dengan sungguh2..
dia gunakan kebijaksaan nya tuk kawal fikiran kami..
dia gunakan kebijaksaan nya tuk menarik minat kami mencintai subjek ini..
Alhamdulillah.. dgan bimbingan dia, ok jgak result tuk paper ni..
tapi baru-baru ni, kami kuar makan ngan miss, dia cakap dia nak tukar..
terkejut jugak.. dia baru 1 sem ngajar kat Perlis ni..
sayang sekali, pensyarah yang bagus macam dia dah nak berpindah..
Alhamdulillah, Allah pertemukan kami tuk tempoh 1 sem ni..

2 comments:

aeshah said...

btol tu cdah...aku pun terasa bila dia nak pindh tu, semoga yg lbih baik menati miss dkat sana...ameen

p/s: aku still fhm w'pun tertidor dlm kelas dia...heeee

SeE-DaH said...

InsyaAllah..
amin..

haha.. bgus2... seb baik paham... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers