Friday, October 16, 2009

SmiLe~!!

exam da nk dekat..
skang plak 3 hari berturut2 ada test~
penat lorh..
time ni muke masing2 mmg masam jgak la..

so, kepada semua , x kira la ada test ke, exam ke, msalah kewangan ke, msalah rmahtgga, peribadi, msalah jiwe dan segala mcm msalah yg ada.. jomla kita pakat2 senyum rmai2
~ jom kita senyum
~ bila senyum smua msalah akn jdi rgan kan~ hehe

especially bile tgok pic yg kat bwah ni senyum.. kita pon turut tersenyum
dan jgn lupe~ SENYUM tu adalah sedekah~ :p






(ni my nephew.. yg atas 2 tu bkn k.. hehe)

kalo kambing n kucin bole tersenyum..
apatah lgi mnusia kan~
:)

10 comments:

+akufobia+ said...

aa.senyum pengubat duka.

adol said...

giler kelakar kambing semyum... huhuhu

SeE-DaH said...

senyum jga kemanisan wajah~!! :)

SeE-DaH said...

adol> agak ar.. tergelak jgak bla 1st time tgok.. hoho

aliquenyer said...

kambing tu mcm seedah bile cenyum~ same~ haha

SeE-DaH said...

aliq> hahahha.. yeke sama dgan ak? adoih.. sejak bila ntah.. kuikui

Faarihin said...

hadapi dengan senyuman.. (^__^)

Afzainizam said...

Salam Takzim buat kamu dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
eeehhh senyum kambing...

Senyum tanda Suka
Bila orang senyum kita balas senyum
Senyum pun tandanya kita tak paham Senyum juga satu senaman muka..
Senyum bila kita kena marah...
Senyum bila orang buat lawak
Senyum menambah kemanisan wajah
Senyum itu tanda ingatan

tapi klu senyum tak bertempat tanda orang itu hampir gila...

ape pun senyum biarlah ikhlas kerana Senyuman itu sedekah

Afzainizam said...

Salam Takzim buat kamu dari http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/
eeehhh senyum kambing...

Senyum tanda Suka
Bila orang senyum kita balas senyum
Senyum pun tandanya kita tak paham Senyum juga satu senaman muka..
Senyum bila kita kena marah...
Senyum bila orang buat lawak
Senyum menambah kemanisan wajah
Senyum itu tanda ingatan

tapi klu senyum tak bertempat tanda orang itu hampir gila...

ape pun senyum biarlah ikhlas kerana Senyuman itu sedekah

SeE-DaH said...

TQ nizam.. best kta2 tuh.. keke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers