Tuesday, November 17, 2009

...miss everything...

exam dah settle, presentation pun dah settle..
semua students da pulang ke kampung halaman masing2?

how about me?

mmm.. still kat arau.. nk teruskan my research tuk next sem..
sebabnya.. takut next sem akan pressure..
dengan nk belajar lagi..
nak buat thesis lagi..
memang sedikit sebanyak akan menggangu tumpuan untuk study..
nak plak next sem ada 6 papers kena ambil..

dah dapat imagine suasana next sem..
mesti busy giler..
berebut lab dengan students lain..
berebut instrument..
hoho

kalo buat cuti sem ni..
dapat la ketenangan sikit untuk buat research tu..
x perlu nak berebut apa2 dengan student lain..
kan?

but.. deep inside my heart.. i want to back to my home.. i miss my hometown.. i miss my family.. i miss that naughty twin..


tadi baru pergi lab check chemicals yang nak digunakan..
Alhamdulillah.. semuanya ada..

8 comments:

azlin ilman said...

sabar ye cdah.
BERTAHAN!!!!

;)

::alwaniamalini:: said...

adui comelnyeeee...
i love twins!
adik ke anak buah tu?

SeE-DaH said...

azlin: uhuhuu.. nk blik rmh laa..

kakwani: si kembar tu ank buah.. sgt nakal dorg tu.. hoho

Faarihin said...

salam.. wah.. dah abes exam yer.. tahniah.. kerana akhirnya berjaya melepasi medan peperangan untuk sem ni.. chaiyok2 ntuk sem depan pula.. (^__^)

MiSS WaNa HeRMan said...

salam..
comelnya kembar nie..
huhuhu

SeE-DaH said...

faarihin: aah da abes.. hehe.. TQ

wana: hoho sechumel makciknya jgak.. hahaha

NICK IRFAN said...

patut la muka sama kembar rupenyer... hehe la... musim exam lagi ker? sabar jer la... jgn tension2 exam 2 utk kebaikan jgk... supaya kita lebih maju dlm perlajaran...

SeE-DaH said...

bru je abes irfan.. hehe
aah kembar.. huhu
TQ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers