Sunday, November 15, 2009

GooD ByE!!!!

happynyer kami~.. :p

presentation my proposal dah berakhir beh kurang pukul 12 pm td.. Alhamdulillah.. semuanya berjalan dengan lancar.. n my proposal diterima pakai untuk next sem pnya project.. Alhamdulillah.. syukur sangat..

kami yg 27 org ni terbahagi kepada 3 group..

dalam setiap group ada 4 panel kesemuanya.. dan kesemuanya sangat baik.. semuanya memberi komen yang membina.. semuanya member support kepada kami untuk buat research next semester..

ak tersenarai dalam group ke-3 dan ak sangat bersyukur sebab dapat present dalam group ni.. dengan panel2 yg baik, yg x terlalu byk tanya soalan.. then, mmbuatkan kami enjoy ketika mnjawab soalan.. haha

komen panel yg pling best:
objective byk sgat.. sempat ke nk abeskan research lam masa 4 bulan?
research ni amek msa lam 1 tahun baru leh siap ni..

haha.. tergelak je la ak.. yela.. bila jumpa my supervisor dia kata research ni bole abes cepat.. nanti panel mesti akan komen yg research ak tu bole abeh lam msa 4-6 mggu..

my presentation x da lah sukses sgat, dan macam biasa still terketar2 and byk mistake kat pronouce.. asek salah sebut je.. huhu.. kesimpulannya sebutan english ak x lancar la.. tersekat2.. hihi.. ( i've to learn more.. huhu)

tapi apa yg sedihnya kawan2 ak dari group pertama ada yg kena reject proposalnya.. huhu
kena la modified tajuk or tukar tajuk baru..

kepada kawan2 ku: jgn rasa sedih, jgn down, ada hikmah semua tu.. time cuti sem ni leh pkir lagi nk buat ttg apa..

berakhirlah sudah sem 5 ak.. tinggal 1 sem je lagi.. hehehe

4 comments:

::alwaniamalini:: said...

congrats2! :D
bila proposal tu dah diterima memang legala kan..tggu nak start research lak.. adeii pening2 hehehe

SeE-DaH said...

kakwani: yup.. sgt lega.. just tggal nk wat research.. huhu.. harap2 mjadi la..

Faarihin said...

good luck untuk final project.. uat abes baik.. chaiyok2.. (^__^)

NICK IRFAN said...

gud luck k! smoga berjaya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers