Thursday, February 17, 2011

satu perjalanan

12 jam perjalanan yang diambil dari kedah ke kajang.. fuh lamanya..

mana taknya.. singgah merata tempat..

mula-mula singgah penang.. lunch kat rumah akak kedua.. 2 jam jugak la kat sini
kedua singgah kat ipoh.. mkn petang kat rumah kawan baik akak ketiga.. 1 jam kat sini
ketiga singgah kat sungkai, perak.. makan malam kat rumah abang kelima.. 2 jam setengah kat sini

aiyoooo.. singgah semata-mata nak makan je?? hehe

yang sebenarnya..

singgah kat penang sebab nak tukar kereta dengan abang keempat..
singgah kat ipoh sebab akak dah berjanji nak jumpak kawan dia..
singgah kat sungkai, perak sebab nak hantar ayah kat rumah abang kelima..

dan kebetulan dapat makan.. so, time ni tidak perlu keluarkan duit untuk makan.. hehe

buat pertama kalinya memandu dari rumah hingga ke kajang.. penat tak boleh cakap la kan.. Alhamdulillah selamat sampai kat kajang pukul 12 am.. satu jam sebelum tu mengantuk nya memang susah nak di gambarkan.. tapi ku gagahkan diri jugak.. (bahaya tu)

disebabkan tiada kerja.. ku mencari kerja
kerja membawa mak dan ayah berjalan ke rumah anak-anak mereka.. yang ayah kat sungkai.. mak kat kajang.. boleh pulak kan?

walaupun penat tapi puas hati..

Thanks A lot to my sis n bro yang support sepenuhnya perjalanan kami ini.. hehe..

1 comments:

+akufobia+ said...

haa.baru tahu kan penat nya drive.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers