Thursday, July 22, 2010

BILA KU MENGGIGIL

kisah ku sebagai "waitress'

Ada seorang mamat polis ni.. muka garang.. seperti biasa ku akan mengambil order.. entah kenapa ak rasa kecut je ngan dia.. first.. dia ni cakap memang tegas.. time pesan makanan pun suara dah tinggi.. huhu.. takut den.. ok.. then, ku akan bawa semua pesanan-pesanan tesebut.. bila sampai di meja dia ni.. tiba-tiba rasa kecut entah kenapa.. padahal dia tu bukannya siapa-siapa pun.. polis je pun.. itupun nak takut.,. apedaaaa~!!

kemudian, tiba masanya nak mengangkat teh o panas yang dipesannya itu.. tanpa kuduga.. tanpa ku pinta.. tanganku menggigil.. dah tu apa lagi berkocak air teh tu sampai meleleh keluar.. adesss~ malu gila weh.. dia pun pelik dan berkata..

si polis: aih! sampai menggigil haa.. tak kan takut dengan saya kot?
ku: (hanya mampu tersenyum then memblahkan diri dari tempat itu.. hoho.. )




5 comments:

+akufobia+ said...

haha.

aliquenyer said...

hehe...hang de wat salah eh...tu yg hang takut tu~ hehe...

gurau je- =))

lame da tak borak2 kan~
miss that moments...

NICK IRFAN said...

hahhaa mmg kdg2 aura polis buat kita tkut jgk... sy ade kwn sorg polis mmg klu sembang dgn dia msti ketar wlpn masa skola dulu slalu dok smbg dgn dia ok jer.. haha

n@nuni_shizuk@ said...

hahahaha...cdah2...wei kijala hg sgsowg raye ke3 nie..aku nkp beraya:)tata

Anonymous said...

registry cleaner freeware , [url=http://www.registry1000.com/]registry cleaner freeware [/url]
Make your Computer Faster with Registry Cleaner Freeware , [url=http://www.allaboutwindowsregistry.com/software/make-your-computer-faster-with-registry-cleaner-freeware/]Make your Computer Faster with Registry Cleaner Freeware[/url]
Buy Zara clothes to make the best of fashion statements , [url=http://www.clothingfamily.com/clothes/buy-zara-clothes/]Buy Zara clothes to make the best of fashion statements[/url]
windows 7 registry cleaner , [url=http://www.registry1000.com/2010/05/09/windows-7-registry-cleaner/]windows 7 registry cleaner [/url]
Windows XP Registry Booster , [url=http://www.registry1000.com/2010/09/02/windows-xp-registry-booster/]Windows XP Registry Booster[/url]
clarks women shoes , [url=http://www.shoesnoke.com/2010/05/09/clarks-women-shoes/]clarks women shoes[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers