Thursday, February 18, 2010

welcome to new world~!!

12 feb 2010

1.20pm, jumaat.. lahirlah seorang bayi lelaki ini.. tadaaa.. he is my new nephew yg ke 10.. dan anak buah yg ke 11. .. haaa.. dah sama dah dengan bilangan dengan dia punya mak and ayah sedara punya adek beradek.. hehe.. name..? hehe belum confirm lagi tgah discuss lagi..

apa yg menarik nya:

*dia ni anak sulung kepada my 3rd brother.. tp senang je dilahirkan.. selalunya ank sulong ni susah sikit nak di lahirkan.. selalu jugak dengar cerita2 kurang menarik dari orang2 yang dah ada experience before ni.. tapi baby ini senang pulak di lahirkan.. my sis in law just took about 20 minute untuk melahirkannya.. time rasa sakit tu, tak expect pon rasa sakit nk beranak, since due pun bulan awal 3 kan.. huhu.. x sabar nk tengok dunia i punya anak sedara kali ni.. ;)

*before ni scan, tp baby ni malu-malu nk tunjuk jantina dia sampai la dilahirkan baru tahu jantina nya.. huhu.. kiranya dia nak bagi surprise to baba and mama nya.. hehe

*time dia dilahirkan, babanya tiada di sisi ibunya.. tengah on the way balik ke kampung from sarawak.. sebabnya, baba dia bertugas di sarawak as a teacher.. nampaknye after this dia kena la selalu berulang balik dari sarawak ke kedah ni.. banyak lagi la tanggungjawab my bro kali ni.. pepun dia punya sis ni akan doakan yg terbaik buat abgnyer.. :D

pepun

WELCOME TO A NEW WORLD~!!

jadilah anak yg soleh.. k..

6 comments:

Jijahh @ f.k said...

alalala tomei nyerrr .... nama ape tu? .. ramai nye anak sedara ... mau kopak poket time raya .. hehehe

+akufobia+ said...

yeaa.baby.selamat datang.

Pakcu said...

anak hang bila pulak?

SeE-DaH said...

jijah> haha.. agak la.. skang still lgi student, so x kasi duit raya lagi.. tp next raya mcm tgah keje je.. haha.. tp x pa.. anak buah je pon.. kopak2 pon kalo tuk dorang ... x kesah sgt.. hehe

SeE-DaH said...

fobia> Tq uncle.. :p

SeE-DaH said...

pakcu> anak ak tahun depan.. hahahah..
oops lupa nk ckp.. nama dia wan muhammad sofwan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers