Friday, August 26, 2011

Propylene Glycol dah blik

sangat teruja.. sangat suka..

dia dah balik.. alhamdulillah.. masih sihat walafiat walaupun banyak tekanan yg dilaluinya sepanjang berada jauh di perantauan..

disebabkan terlalu excited.. i telah menyusahkan diri untuk mengambil dia di Butterwoth.. mula2 ingat nk g air port tpi lmbat la plak kan.. so dia kena naik bus ke butterworth. i tak kisah la susah ke apa ka. janji dia dan aku happy.. haha (ofcoursela happy) :D dia pulak asyik cakap.. x payah la ambik kalau smpai mnyusahkan diri.. atlast dia jugak yg suka.. oh my Propylene Glycol(PG).. hahaha

suka dapat teman dia g interview dekat Bukit Mertajam lab.. hehe. dekat je dgn my rmah.. haha.. tp just try la.. tak tau dapat ke tak.. kalau dapat baguslah kan.. then dia terkejar pulak nak g Putra Medical Centre alor star. ada lagi 1 interview pukul 4.. so, nak kena naik bus awal la itula.. so.. i tawarkan diri untuk hantar ke alor star.. wah wah.. jauh gak perjalanan tu.. mmm.. tp x kisah la.. janji dua-dua happy.. hehe.. then tiba2 ngadu lapar. nak buka puasa mkn mcd. ada ka patut.. tapi bole je sebab dia kan musafir.. kesian plak kan.. dia pulak tahan je la.. haha.. naseb la

hujan plak time tu.. then jalan pun jam dekat BM tu.. smpai alor star dah dekat pukul 5. tak dapat la dia g interview tu.. tapi bole jumpa the next day.. naseb baik..

kemudian.. hantar dia jumpa family dia kat jakel.. hehe.. first time jumpa ayah dia.. sebelum ni tengok gambar je la. mak and adik2 dah jumpa dah sebelum ni. then dorang ajak berbuka sekali.. huhu.. memang nk sgt tapi dah lewat ptg.. hujan plak tu.. kalau balik mlm sorag2 takut.. so terpaksa menolak.. huhu.. sedih bila terpaksa menolak pelawaan mereka.. :(

he said its ok.. next time ada lgi.. hopefully ada la.. :)

1 comments:

fiszah_pjo said...

always ada next time itu.,..datang rumah ye raya nnti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FiZZyRose

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

you & me

Daisypath Friendship tickers